Teatterivierailu: Elämä on laiffii

Matti Nykäsestä kertova, Keski-Suomen jo hurmannut Elämä on laiffii  -musiikkinäytelmä nähdään vihdoin Suomen kattavalla kiertueella.

Näytelmä kertoo Matin elämästä aivan nuoruusvuosista viimeisimpiin hetkiin. Esitys on rehellinen, hauska ja koskettava. Se pyrkii nostamaan esille Matin tuntemukset niin hyvinä kuin huonoina hetkinä. Näytelmässä käytetäänkin paljon Matin oikeasti lausumia sanoja ja mietteitä, joista jotkut ovat kasvaneet aikojen saatossa suomalaisten rakastamiksi sutkautuksiksi. Emme unohda myöskään Matin musiikillista tuotantoa. Luvassa ei ole vain viihteellinen musiikkinäytelmä, vaan valloittava ja sydäntä lämmittävä tarina yhdestä suomalaisen urheilun suurimmista ikoneista.

Esityksen pääroolissa loistaa Mattia jo useamman vuoden näytellyt Tatu Mönttinen. Lisäksi lavalla nähdään Matin elämän varrelta tuttuja henkilöitä kuten Matin pitkäaikainen luottokitaristi ja biisien tekijä Jussi Niemi, Matin tytär Eveliina Mäntykangas, imitaattori Kimmo Hannula, muusikko Kristian Ijäs, sekä stand up -koomikko Helena Pöllänen.

Käsikirjoituksesta vastaavat Tatu Mönttinen, Juse Venäläinen ja Jussi Niemi.

Esityksen suositusikäraja on 12 vuotta.

Esityksen kesto on n. 2 h 15 min, sisältäen väliajan.

Järj. Karavaaniteatteri