Teatterivierailu: Best of Saikkua, kiitos!

Jäikö sinulta joku osa huippusuositusta Saikkua kiitos -trilogiasta näkemättä? Vai oletko nähnyt kaikki ja haluaisit katsoa ne uudelleen, mutta ei löydy kolmea vapaata iltaa? Ei hätää. Nyt tulee Best of Saikkua, kiitos! Kaikkien kolmen osan parhaat palat yhden illan aikana. Silkkaa naurutykitystä. Eikä unohdeta Ismo Leikolan lauluja, niistäkin tietenkin parhaat mukana.

Kaikki alkoi Saikkua, kiitos! -esityksestä. Suomalainen terveydenhuolto lääkäreineen ja potilaineen on aiheena todellinen runsaudensarvi, josta riittää koko ajan uutta kerrottavaa.

Ensimmäinen Saikkua tehtiin siis yli kymmenen vuotta sitten. Ihmiset tulevat esityksiin niin kuin terapiaan. Nauru vapauttaa. Tämä on kuin Mies ja alaston ase -elokuvat; uusia osia tehdään tarpeeseen. Vuosien aikana tekstit ja tapahtumat ovat muuttuneet ja sopeutuneet uusiin tilanteisiin, mutta esitysten ydin on säilynyt. Lääkärissä käyntikin voi olla hauskaa. Tästä kaikesta on jotenkin luontevasti syntynyt Best of Saikkua, kiitos, johon olemme koonneet kaikki kymmenen vuoden herkkupalat yhteen.

Aivot voi jättää narikkaan ja nauraa niin, että hävettää.

Lavalla heiluvat Jukka Rasila, Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen
Ohjaus: Otto Kanerva

Kesto 2 h, väliaika

Järj. Onnellinen mies Oy ja kulttuurikeskus Poleeni