Maarianvaaran kesäteatteri: Meidän herramme muurahaisia

Meidän herramme muurahaisia on paljon kiehtovia tarinoita sisältävä ja rakastavalla katseella ihmistä tutkiva teatteriesitys. Se on paljon upeasti toteutettua musiikkia sisältävä kokonaisuus, joka paljastaa että kukaan meistä ei ole tavallinen tavis vaan kaikki me olemme ainutlaatuisia olentoja tässä monimutkaisessa maailmassa.

Maarianvaaran Kesäteatteri esittelee värikkään joukon pikkukaupungin ihmisiä. Komediaesityksestä voi löytää vaikkapa nuohooja Pärttylin, joka pelkää korkeita paikkoja, konstaapeli Metson, jolle vaimo laittoi liian liukkaat kalossit, jotta kiipeilyttäisi vähemmän ja leipurinna Karhusen, jonka piparkakkujen nenän muoto aiheutti kohun.

Kesäkiertuella nähdään esiintyvät näyttelijät Riikka Papunen, Valtteri Haliseva ja Sakari Saikkonen sekä muusikot Inari Ruonama ja Liisa Hytti.

Näytelmän dramatisoi ja ohjaa Juhani Joensuu.

Liput: Täyslippu: 24€ | Alennuslippu: 22€ (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät) | Lastenlippu: 5€ (alle 18-vuotiaat) | Ryhmälippu: 20€ (20 henkeä ja sitä suuremmat ryhmät). Meillä käy maksuvälineinä käteinen, pankki- ja luottokortti, sekä Eazybreak-, Edenred-, ePassi- ja Smartum-kulttuurisetelit.