Big Wheels 23.7.2022 – Koko perheen kokoontumisajo

Big Wheelsin päätapahtuma on lauantaina 23.7.2022 Pieksäjärven rannalla aivan kaupungin keskustassa järjestettävä kokoontumisajo, joka tarjoaa nähtävää ja tehtävää koko perheelle. Harrasteajoneuvoja löytyy laidasta laitaan, kuplavolkkareista aina jättikokoisiin jenkkirekkoihin. Suurin osa tapahtumaan osaaottavista menopeleistä saapuu Suomesta, mutta paikalla on nähty harrastekalustoa myös mm. Ruotsista, Norjasta, Saksasta ja Venäjältä.

Pieniä ja isompia lapsia kiinnostavat nostalgisten polkuautojen kokoontuminen ja suosittu pahviautoverstas, jossa itse kukin voi askarrella kierrätyspahvista itselleen unelma-auton.

Lauantain huipennuksena on suuri cruising-paraati, johon osallistuu suurin osa kokoontumisajon autoista. Autoletka matelee lähes tunnin mittaisen kierroksen Pieksämäellä ja Naarajärvellä tuhatpäisen yleisön seuratessa liikkuvaa autonäyttelyä katujen varsilla.

★ klo 10.00-17.00 Kokoontumisajo. Autoja, moottoripyöriä, jenkkirekkoja, streetfoodia,  oheistuotteita, retro- ja vintagemyyntipisteitä. Polkuautokokoontuminen ja lasten pahviautoverstas.
Liput 10e, alle 15-vuotiaat lapset ilmaiseksi aikuisen seurassa.

★ klo 17.00-19.00 Suuri cruising-paraati

★ klo 21.00-01.00 Big Wheels Rock’n Roll Party -iltabileet Pieksämäen Veturitorilla. Lavalla Pääesiintyjät, Katarina & Her Poor Fellas, DJ Mr. Brown ja DJ La Lunatica. Liput 15€ ovelta. K-18.