Antti Railio – Haaveista hulluuteen -konserttisalikiertue 2024

Antti Railio juhlistaa uutta ”Haaveista hulluuteen” -albumia mittavalla konserttisalikiertueella!

Parhaillaan neljättä, 27. syyskuuta julkaistavaa ”Haaveista hulluuteen” -nimistä albumiaan viimeistelevä Antti Railio juhlistaa levyn julkaisua mittavalla, samannimisellä konserttisalikiertueella. Kiertue käynnistyy 9. lokakuuta Kokkolasta ja päättyy 26. lokakuuta Pieksämäelle.

Kaksi tuntia kestävässä konsertissa kuullaan ennen kaikkea Antin tulevan albumin kappaleita, mutta myös vanhempia hittejä hänen uransa varrelta. Kokoonpanoon Antti on kerännyt vanhoja luottomuusikoitaan.

”Aivan mahtavaa päästä tällä upealla kokoonpanolla liikenteeseen! Se kiteyttää jotenkin myös konsertin sisällön, sillä kiertueen kokoonpano koostuu vanhoista ja nykyisistä bändien jäsenistä. Rummuissa mahtavaakin mahtavampi Mirka ’Leka’ Rantanen ja koskettimissa ensimmäisen soololevyni aikaisen kokoonpanoni kosketintaiteilija Timo Pudas, joiden molempien kanssa olen saanut kiertää myös Raskasta Joulua- sekä Raskasta Iskelmää-kollektiiveissa. Kitarassa tuttuun tapaan oikea käteni tuottaja kitaristi JC Halttunen”, Antti kertoo ja jatkaa: ”Alataajuuksista ja kenties muistakin instrumenteista vastaa vertaansa vailla oleva maailmanluokan multi-instrumentalisti Olli Rantala, joka on myös aikaisemman kokoonpanoni sekä nykyisen kokoonpanoni virallinen jäsen.”

”Soittajien taso on sellainen, että emme halua kahlita elävää musiikkia vaan olemme päättäneet pitää yhdessä musiikin juhlaa yllä jokaisessa konsertissa, ja yllätyksiltä emme varmasti pääse näin välttymään”, Antti toteaa.

Haaveista hulluuteen -konserttisalikiertue 2024

Ke 09.10. Snellman-sali, Kokkola
To 10.10. Eino Säisä -sali, Iisalmi
Pe 11.10. Riihivuori Areena, Muurame
La 12.10. Seinäjokisali, Seinäjoki
Su 13.10. Promenadikeskus, Pori
Ke 16.10. Hyvinkääsali, Hyvinkää
To 17.10. Mikaeli, Mikkeli
Pe 18.10. Kankaanpääsali, Kankaanpää
La 19.10. Louhisali, Espoo
Ke 23.10. Akustiikka, Ylivieska
To 24.10. Raahesali, Raahe
Pe 25.10. Pohjankartanon sali, Oulu
La 26.10. Poleeni, Pieksämäki

Arkisin ja lauantaisin ovet aukeavat klo 18.30 ja konsertti alkaa klo 19.00.
Sunnuntaisin ovet avataan klo 16.30 ja konsertti alkaa klo 17.00.
Konsertit kestävät 2h sisältäen 30min väliajan. Konsertteihin ei ole ikärajaa.

Järj. Tuhti Events