Konsertti syntymäpäiville

Konsertti ja elävä esitelmä juhlistaa Sylvi Kekkosen 123.syntymäpäivää (12.3.1900), Iso-Pappilan 220 vuotta (1802-1804) ja Rietrikki Poleenin 200 vuotta (23.4. 2023).

* Laulaja ja lauluntekijä Eva Vikman
* Historioitsija, Iso-pappilan opas Ilkka Seppä

Liput 20 eur, kesto 2 h (sis.väliaika)

 

Eva Vikman – Herkkyyttä, sävyjä ja sensuellia säteilyä

Eva Vikman luonnehditaan valovoimaiseksi ja lämpimän karismaattiseksi. Eva säveltää musiikkia, jonka lyyriset herkät, maalailevat sanoitukset luovat samaistumiseen pintoja ja toivoa. Ohjelmistoa täydentävät tyylikkäästi tähän aikaan tuodut, rakastetut klassikot.

Rinnalla esiintyvät säestäjinä klassisen musiikin ja jazzin kentällä vaikuttanut pianisti Erkki Rännäli sekä kotimaan työllistetyimpiin kontrabasisteihin kuuluva Ilkka Hanski.

Palkitun lauluntekijän viimeisin, valtakunnallista radiosoittoa saanut single Aamuun asti aikaa ilmestyi lokakuussa 2022.

Eva muistetaan kesäisestä konsertistaan Sylvi Kekkosen puistossa 16.8.2020, jolla päätettiin pappilan kesä 2020 sekä Iki Sepän 15-vuotinen kausi Kulttuuripappila Sylvin vetäjänä.

Ilkka Seppä – ikiaikainen Sylvi-tietäjä

”Iki” on viisitoista vuotta pitänyt Iso-pappilan pihalla matkailijaryhmille esittelyjä Sylvi Kekkosen synnyinpappilasta, Sylvistä ja vähän Urhostakin.

Nyt hän pitää tämän esittelyn ensi kertaa pieksämäkeläisille ja Poleenissa. Näiden kaikien olevien ja tulevien syntymäpäivien kunniaksi.