27.4.2021

Poleeni LIVE: Viettelyksen asuntovaunu

Alkuvuoden sulkutoimien takia siirrettiin Viettelyksen asuntovaunu -näytelmän esityskausi ensi syksyyn. Samalla päätettiin ensi kertaa teatterin historiassa kokeilla esityksen striimausta, ja sitäkin maksullisena striimauksena. 

POLEENIN TEATTERI ESITTÄÄ: VIETTELYKSEN ASUNTOVAUNU

Kirjoittaneet Leea Klemola – Miko Kivinen
Ohjaus Olli-Matti McLees

”Sää oot Teppo parisuhteessa hirviön kanssa! Sää oot luopunut työstäs, asunnosta ja kaikesta. Oot tuommonen fani vaan. Sinusta pitäis tulla mies mutta sää elät tuommosena jalkavaimona! Ihan niinku jonain geishana…”

Viettelyksen asuntovaunu on tragikoomisia piirteitä omaava tanakka draama, jossa on mukana myös ripaus mustaa huumoria. Kaikessa raadollisuudessaan näytelmä on kuitenkin rakkaustarina, jossa on ehkä onnellinen loppu.

Arkojen asioiden ja kielenkäytön vuoksi emme suosittele näytelmää alle 16-vuotiaille. Kesto 2 h. Esitysoikeudet Näytelmäkulma – Nordic Drama Corner.

K16

Liput
15 € yksittäinen lippu
25 € kimppalippu
30 € kannatuslippu
90 € yhteisölippu

Osta liput: https://events.liveto.io/events/poleeni-live-viettelyksen-asuntovaunu

Maksutapoina Paytrail, Smartum Pay, Eazybreak ja ePassi.
Tallenne on katsottavissa ajalla 13.5. klo 18 –  20.5. klo 18.

Esitystallenteen on kuvannut kulttuurikeskus Poleenin tekniikka (Teemu Nykänen, Ville Huupponen, Jarkko Liukkonen, Timo Naukkarinen ja Tommi Tetri) ja editoinut Pieksämäen seutuopiston Mediapaja (ohjaajana Timo Naukkarinen).

Kulttuurikeskus Poleenin teknisen henkilöstön oma Poleeni LIVE on toteuttanut useita striimauksia kuluneen reilun vuoden aikana. Ohjelmistossa on ollut suoria lähetyksiä ja tallenteita kulttuurikeskus Poleenin ja Pieksämäen seutuopiston erilaisista tapahtumista. Poleeni LIVE on joustavasti siirtynyt yhden kameran tallennetuotannoista suoriin lähetyksiin ja monikameratuotantoihin. 

Pieksämäen seutuopiston Mediapaja on kaupungin työtoiminnan paja, jossa pajalaiset oppivat tekemään kaikkea mediatekniikkaan liittyvää työtä. He antavat myös opastusta erilaisissa teknisluontoisissa asioissa. Viettelyksen asuntovaunu esitystallenteen editointi on yksi tämän kevään isoimmista Mediapajan töistä.