Tunnelmallista joulumusiikkia -konsertti

Tunnelmallista joulumusiikkia, Poleenin kahvilassa!

Virva Kauhanen, laulu
Virva Kauhanen on lapsuudesta saakka harrastanut monipuolisesti laulua ja esiintynyt erilaisissa kokoonpanoissa, kulloisestakin tilaisuudesta riippuen. Jouluihmiseksi tunnustautuva Virva rakastaa niin perinteisiä, kuin hieman uudempiakin joululauluja. Virvalle musiikki on elämän kantava voima, niin iloissa kuin suruissakin. Laulullaan hän tuo iloa ja valoa kuulijoiden sydämiin.

Henrik Roschier, Viulu
Musiikki on ollut osa metsäalalla työskentelevän Henrik Roschierin elämää sekä harrastuksena että puoliammattimaisena toimintana. Henrik on suorittanut I-tutkinnon viulunsoitossa Keski-Savon Musiikkiopistossa ja soittanut erilaisissa harrastajaorkestereissa sekä palvellut varusmiehenä Karjalan Sotilassoittokunnassa. Henrik on ollut mukana monenlaisissa yhtyeissä ja produktioissa myös muilla soittimilla, pääasiassa kitaralla ja bassolla.

Juho Lehtola, Piano
Juho Lehtola on toiminut kanttorina Pieksämäellä vuosina 2005-2015. Hän on pitänyt paljon omia konsertteja, erityisesti urkurina. Juhon vahvuus on improvisaatioissa, mikä näkyykin hänen konserteissaan. Tätä nykyä Juho Lehtola toimii mainostoimistoyrittäjänä, mutta tekee työnsä ohella soitto- ja lauluesiintymisiä.