Konsertti: Yhden miehen armeija

Osmo Ikonen nähdään livenä Yhden miehen armeija –levyn julkaisukiertueella. Hänet tunnetaan soolouransa lisäksi Sunrise Avenue yhtyeen kosketinsoittajana ja SuomiLOVE-ohjelman solistina ja sovittajana.

Vastikään uuden Aina-singlensä SuomiLOVEn etkoilla esitellyt Osmo Ikonen siirtää toukokuulle kaavailtua albuminsa julkaisua loppukesään. 30. heinäkuuta julkaistavan suomenkielisen studioalbumin ajankohdalle on mainio syy – Osmo Ikonen nähdään livenä alkusyksystä kattavalla Yhden miehen armeija -julkaisukiertueella, jonka toteutuminen näyttää nykyisen koronatilanteen vallitessa mainiolta.

”Vuosi elämästä on pitkä aika olla tekemättä sitä, mitä eniten rakastaa. Nyt näyttää kuitenkin erittäin vahvasti siltä, että viimeistään syksyllä tämä kurimus on ohi. En voisi olla enempää innoissani siitä, että pääsen esittelemään uuden levyn livenä, huikean bändini kanssa!”, Osmo Ikonen sanoo.

Osmo Ikonen on laulaja/lauluntekijä/multi-instrumentalisti ja musiikkituottaja. Hänet tunnetaan soolouransa lisäksi Sunrise Avenue yhtyeen kosketinsoittajana, sekä mm. SuomiLOVE-ohjelman solistina ja sovittajana.

Hänen debyyttialbuminsa ”Stories From Within” julkaistiin vuonna 2008, toinen albumi ”Heaven Or Hell Is Just State Of Mind” puolestaan vuonna 2010 ja 2015 ilmestyi hänen viimeisin englanninkielinen EP:nsä ”Let it out”. Sittemin artisti on keskittynyt suomenkieliseen tuotantoon. Tuore single ”Leikitään et rakkaus ei voi kuolla” on ensimmäinen julkaisu keväälle 2021 kaavaillulta täyspitkältä albumilta.

Lämmin ja tunnistettava laulusoundi, energinen lavakarisma, poikkeuksellinen lahjakkuus useiden eri soitinten taitajana, sekä pitkä ura musiikin parissa on tehnyt Osmosta arvostetun artistin ympäri Suomen.

Kokoonpano:
Osmo Ikonen – Laulu, koskettimet, kitara
Mikko Kaakkuriniemi – Rummut
Riku Karvonen – Kitara
Heikki Laine – Basso

Kesto 1 h 15 min, ei väliaikaa