Konsertti: On hetki – Diandra

Suuria tunteita ja maailman kauniimpia rakkauslauluja. Kappaleiden kirjo on vanhoista suomalaisille rakkaista kappaleista maailman hitteihin ja balladeihin.

Huikeaääninen laulaja Diandra on yksi Suomen valovoimaisimmista naisartisteista. Diandra tuli alun alkaen yleisölle tutuksi mm. Tähdet, tähdet -ohjelmasta, sittemmin lukuisista muista tv-ohjelmista ja konserteista. Unohtamatta Idols-voittoa, jonka kautta upea laulajatar ponnahti suureen julkisuuteen.

Diandran musiikki on soinut myös radioissa. Hän on julkaissut jo kaksi omaa albumia Outta My Head ja Dynamiittii. Mainittakoot viimeisimmältä singlelohkaisut Paha poika ja Onni on, jotka nekin ovat soineet ahkerasti soittolistoilla. Diandran on duetoinut singleillä mm. Mikael Gabrielin (Päästä mut pois / Viimeisen kerran), Uniikin (Niin hyvä on) ja Cheekin kanssa (Fiiliksissä / Huitoo). 2017 julkaistiin Diandran esittämä kappale Light Up the Ice, joka oli taitoluistelun MM-kilpailujen tunnuskappale.

Diandra on julkaissut myös oman joulualbumin Kerran joulukuun aikaan. Nimikkokappale on poiminta animaatioelokuvasta Anastasia. Laulajatar on nähty myös monissa joulukonserteissa ja kiertueilla, mm  Teemu Roivaisen kanssa (Syttyy valot tuhannet ja Sydämeni osuman sai).

Kesto 2 h, ei väliaikaa.

Järj. Magnumlive