18.3.2020

Kulttuurikeskus Poleeni on suljettu

Kulttuurikeskus Poleenin salin tapahtumat on peruttu 31.5.2020 asti. Korvaavia päivämääriä selvitetään ja ticketmaster tiedottaa lipunostaneita, kun uusi ajankohta on vahvistunut. Pyydämme asiakkaita pitämään ostetut liput toistaiseksi tallessa. Jo ostetut liput tulevat käymään uudelle päivämäärälle sellaisenaan. Mikäli sinulla on kysyttävää, löydät vastaukset useimmiten kysyttyihin kysymyksiin täältä: https://help.ticketmaster.fi/hc/fi. Tapahtumajärjestäjät ja Ticketmaster Suomi pahoittelevat tästä aiheutuvaa vaivaa. Tilannetta seurataan ja uutta infoa annetaan aina tarvittaessa.

Etelä-Savon linjauksen mukaisesti Seutuopiston kaikki toiminta on keskeytetty. Osassa kursseista on mahdollisuus verkko-opiskeluun. Opiskelija, seuraa sähköpostiasi.

Kirjastot pidetään suljettuna 13.5. asti. Suljettuina ovat pääkirjasto Poleenissa, Jäppilän ja Virtasalmen lähikirjastot sekä kirjastoauto Rietrikki, myöskään kirjaston kotipalvelua ei ole. Tarkennuksena vielä, että lähikirjastojen omatoimiaika ei ole käytössä, vaan ne ovat kokonaan suljettu. Pieksämäellä kirjaston aineistoa ei voi palauttaa sulkuaikana. Kulttuurikeskus Poleeni on kokonaisuudessaan kiinni, eli automaatille ei pääse palauttamaan. Eräpäivät siirretään sulkuajan jälkeiseen aikaan. Laskutettujen eräpäiviä ei siirretä. Varausten viimeiset noutopäivät siirretään sulkuajan jälkeiseen aikaan. E-aineistot ovat käytössä normaalisti ja niihin pääset Pieksämäen kaupunginkirjaston sivuilta tai Lumme-Finnasta. Suurin osa palveluista tarvitsee kirjautumisen (kirjastokortin numeron ja salasanan).

Seuraa Pieksämäen kaupungin koronatiedotusta sivuilta www.pieksamaki.fi

Päivitetty 31.3. päivämäärät