1.12.2020

Joulukuun PoleeniLIVE-lähetykset

Poleenin joulukauden avaus, Pieksämäen kaupungin itsenäisyysjuhla ja Ruskateatterin esitys Aapelin mualima nähdään Poleeni Livessä!

Koronan toisen aallon keskellä on Kulttuurikeskus Poleenissa tehty päätös siirtää tietyt joulukauden tapahtumat Poleeni Live kanavalle. Vaikka Poleenissa on pystytty tehokkaasti toteuttamaan poikkeusolojen turvatoimia ja takaamaan tapahtumiin tulleille katsojille turvallinen katsomiskokemus, on nyt näiden tiettyjen tapahtumien kohdalla kyse sekä esiintyjien että katsojien yhteisestä turvallisuudesta. Tapahtumien kaikki esitykset ovat esiintyjät kuvanneet joko itse tai ne on kuvattu Poleenin tekniikan tai Mediapajan avulla.

Poleenin joulukauden avaus nähdään Poleeni Livessä ma 30.11. klo 17 alkaen. Joulunavauksessa esiintyivät Seutuopiston kurssilaiset, yksin ja yhdessä.

Pieksämäen kaupungin itsenäisyysjuhla nähdään Poleeni Livessä sunnuntaina 6.12. klo 14. Ohjelmassa luvassa Pieksämäen Mieskuoron laulua, kaupunginjohtaja Ulla Nykäsen tervehdyssanat ja Pieksämäen kaupungin kulttuuripalkinnon luovuttaminen.

15.12. klo 13 PoleeniLIVE: Pieksämäen Seutuopisto: Rahkapuiston teatteriryhmä: Ystävyyden voima. Käsikirjoittanut ja ohjannut Annastiina Gylling. Käsikirjoitus kirjoitettu ryhmäläisten ideoiden pohjalta.

18.12. kello 12 PoleeniLIVE: Järjestötalon Joulurauhan julistus

Fanfaari joulurauhalle, Eeva Arrelahti ja Ilpo Turunen
Joulurauhan julistus, Raimo Matilainen, Eläkeliiton Pieksämäen yhdistys
Kaupungin tervehdys, Päivi Kauppinen, Ikääntyvien palveluiden tulosaluejohtaja
Seurakunnan tervehdys

Järjestäjänä Neuvokas Toimintakeskus, yhteistyöyhdistykset ja Kulttuurikeskus Poleeni

Joulurauhan julistusta voit seurata kotoa käsin Poleeni LIVESTÄ Poleenin youtube-kanavalta: https://www.youtube.com/kulttuurikeskuspoleeni

PoleeniLIVE -lähetykset Poleenin youtube-kanavalla

Muokattu 9.12. Ruskateatterin PoleeniLIVE siirtyy keväälle. Lisätty PoleeniLIVE Ystävyyden voima.